Ominaisuudet

Täysin uusi AML Pro (All Material Locator) on laite, joka käyttää ultrakorkeita radiotaajuuksia maanalaisten materiaalien tiheyserojen havaitsemiseen.

Laitteella voi löytää pinnan alta mitä tahansa materiaalia, jonka tiheys poikkeaa pinnanalaisesta perusmaasta: muovia, metallia, kaapeleita, puuta jne. Laitteen ansiosta pinnanalaisten kohteiden paikallistaminen on mahdollista.

- kevyt (1,1 kg)
- kestävät ABS-kuoret
- näyttö, jossa taustavalo
- GPS-paikannus ja -tallennus
- 32 herkkyystasoa
- digitaalinen kulma-anturi
- digitaalinen kohdistin
- äänieristävät kuulokkeet
- muokattavat käyttäjäasetukset

Valmistettu Yhdysvalloissa.

Lataa esite (PDF) >

 • Kevyt ja kestävä rakenne

  AML Pro on valmistettu kevyistä, iskunkestävistä materiaaleista, joiden ansiosta laitetta on hyvä käsitellä ja käyttää vaikka koko päivän.

 • Kahva

  Ergonomisesta kahvasta on hyvä pitää kiinni kaikissa olosuhteissa. Patterit sijaitsevat kätevästi kahvassa. 9 voltin pattereissa riittää virtaa pitkäksi aikaa.

 • Monitoimipaneeli

  Kestäväppintaisilla kosketuspainikkeilla säädetään laitteen virtalähdettä ja toimintovalikkoa. Kun laite on päällä, käyttäjä voi rullavalikosta säätää laitteen käyttöherkkyyttä ja toimintoasetukseia LCD-näytöllä.

 • Valaistu digitaalinäyttö

  Korkeakontrastinen taustavalaistu digitaalinäyttö näkyy erinomaisesti myös auringonpaisteessa.

 • UHF-vastaanottimet

  Erittäin herkät UHF-radioaaltojen vastaanottimet laitteen oikealla ja vasemmalla puolella havaitsevat taajuusmuutoksen, jonka aikaansaa radioaallon osuminen maanalaisen löydöksen reunaan. Kun AML Pro on samassa linjassa löydetyn kohteen kanssa, oikea ja vasen merkkivalo palavat yhtä aikaa osoittaen kohteen kulkusuunnan.

 • UHF-lähettimet

  AML lähettää 2,45 gigahertzin taajuudella maaperää erinomaisesti läpiseviä radioaaltoja. Maan alle kaivetuissa, ihmisen valmistamissa kappaleissa on yleensä selkeät muodot ja reunat, jotka AML:n lähettämät UHF-radioaallot havaitsevat helposti. Tiheysero ympäröivän maaperän ja siellä kulkevan putken välillä on selkeä. UHF-aalto heijastuu eri tiheyttä olevista materiaaleista eri tavalla.

 • Oikea ja vasen kohdistinvalo

  Oikea ja vasen led-kohdistinvalo ilmaisevat putken löytymisen. Yhtäaikaa palavat valot ja digitaalinen kohdistin antavat käyttäjälle tarkan tiedon löydetyn kohteen sijainnista. Paikkatieto tallennetaan laitteeseen.

 • Laser osoitin

  Punainen laservalo osoittaa löydetyn kohteen sijainnin.

 • Kuulokepistoke

  AML Pron mukana tulevien, korkeatasoisten, äänieristettyjen kuulokkeiden kautta käyttäjä kuulee tarkasti laitteen äänimerkit.

 • Kestävä salkku

  AML Pro toimitetaan pehmustetussa, lujarakenteisessa ja vedenpitävässä salkussa, joka on suunniteltu suojelemaan AML Prota kuljetuksen aikana ja työmaaolosuhteissa.

 • Ladattava litiumakku

  on pitkäkestoinen virtalähde.