Ominaisuudet

Täysin uusi AML+ (All Material Locator) on laite, joka käyttää ultrakorkeita radiotaajuuksia maanalaisten materiaalien tiheyserojen havaitsemiseen.

Laitteella voi löytää pinnan alta mitä tahansa materiaalia, jonka tiheys poikkeaa pinnanalaisesta perusmaasta: muovia, metallia, kaapeleita, puuta jne. Laitteen ansiosta pinnanalaisten kohteiden paikallistaminen on mahdollista.

- kevyt (0,9 kg)
- kestävät ABS-kuoret
- uusi älykäs mikroprosessori
- patentoitua radioteknologiaa
- 9 herkkyystasoa
- kuulokkeet
- mini-USB-portti
- ladattava litium-akku
- 3 vuoden rajoitettu takuu

Valmistettu Yhdysvalloissa.

Lataa esite (PDF) >

 • Kevyt ja kestävä rakenne

  AML Pro on valmistettu kevyistä, iskunkestävistä materiaaleista, joiden ansiosta laitetta on hyvä käsitellä ja käyttää vaikka koko päivän.

 • Kahva

  Ergonomisesta kahvasta on hyvä pitää kiinni kaikissa olosuhteissa. Patterit sijaitsevat kätevästi kahvassa. 9 voltin pattereissa riittää virtaa pitkäksi aikaa.

 • Virta ja herkkyys

  Virtakatkaisemista säädetään myös herkkyystaso, jolla laitetta halutaan käyttää. Herkkyystaso voidaan valita käyttötilanteen ja olosuhteiden mukaan väliltä 1-9. Led-valo palaa kirkkaan vihreänä laitteen ollessa käyttövalmis ja täynnä virtaa.

 • Oikea ja vasen kohdistinvalo

  Oikea ja vasen led-kohdistinvalo ilmaisevat putken löytymisen. Kun molemmat valot palavat yhtäaikaa, on AML+ samansuuntainen paikallistetun kohteen kanssa. Äänimerkki ja valot hälyttävät laitteen käyttäjälle putken löytymisestä ja osoittavat sen sijainnin.

 • UHF-vastaanottimet

  Erittäin herkät UHF-radioaaltojen vastaanottimet laitteen oikealla ja vasemmalla puolella havaitsevat taajuusmuutoksen, jonka aikaansaa radioaallon osuminen maanalaisen löydöksen reunaan. Kun AML+ on samassa linjassa löydetyn kohteen kanssa, oikea ja vasen merkkivalo palavat yhtä aikaa osoittaen kohteen suunnan.

 • UHF-lähettimet

  AML lähettää 2,45 gigahertzin taajuudella maaperää erinomaisesti läpiseviä radioaaltoja. Maan alle kaivetuissa, ihmisen valmistamissa kappaleissa on yleensä selkeät muodot ja reunat, jotka AML:n lähettämät UHF-radioaallot havaitsevat helposti. Tiheysero ympäröivän maaperän ja siellä kulkevan putken välillä on selkeä. UHF-aalto heijastuu eri tiheyttä olevista materiaaleista eri tavalla.

 • Laser osoitin

  Helposti havaittava, punainen laservalo osoittaa löydetyn kohteen sijainnin.

 • Kuulokepistoke

  AML Pron mukana tulevien, korkeatasoisten, äänieristettyjen kuulokkeiden kautta käyttäjä kuulee tarkasti laitteen äänimerkit.

 • Suojattu Mini-USB-portti

  Ulkoisen litium-akun voi kytkeä laitteeseen mini-USB-kaapelilla. Mini-USB-portti on suojattu.

 • Kestävä salkku

  AML Pro toimitetaan pehmustetussa, lujarakenteisessa ja vedenpitävässä salkussa, joka on suunniteltu suojelemaan AML Prota kuljetuksen aikana ja työmaaolosuhteissa.

 • Ladattava litiumakku

  on pitkäkestoinen virtalähde.