Lisätiedot

Täysin uusi AML Pro (All Material Locator) on laite, joka käyttää ultrakorkeita radiotaajuuksia maanalaisten materiaalien tiheyserojen havaitsemiseen.

Laitteella voi löytää pinnan alta mitä tahansa materiaalia, jonka tiheys poikkeaa pinnanalaisesta perusmaasta: muovia, metallia, kaapeleita, puuta jne. Laitteen ansiosta pinnanalaisten kohteiden paikallistaminen on mahdollista.

- kevyt (1,1 kg)
- kestävät ABS-kuoret
- näyttö, jossa taustavalo
- GPS-paikannus ja -tallennus
- 32 herkkyystasoa
- digitaalinen kulma-anturi
- digitaalinen kohdistin
- äänieristävät kuulokkeet
- muokattavat käyttäjäasetukset

Valmistettu Yhdysvalloissa.

Lataa esite (PDF) >

 • Edistyksellinen GPS-paikannus

  Merkitse työkohteen koordinaatit GPS-paikantimella. Voit siirtää kohdetiedot tietokoneelle tai muille laitteille mini-USB-portin kautta.

 • Digitaalinen kohdistin

  Lisää pannan alta löydettyjen kohteiden merkinnän nopeutta ja tarkkuutta. Digitaalinen, kaksipuoleinen tutkain osoittaa käyttäjälle tarkasti maanalaisen kohteen sijainnin GPS-merkintää varten.

 • Herkkyys

  AML Pro on suunniteltu tarjoamaan käyttäjälleen mahdollisimman tarkkaa tietoa. AML Porn käyttöherkkyysasteikko on 32-portainen. Herkkä asteikko mahdollistaa turhan tiedon poisrajauksen ja auttaa keskittämään haun juuri oikeaan syvyyteen ja kohteeseen. Jos esimerkiksi tiedotään, että putkea etsitään n. 4 metrin syvyydestä, asetetaan taso sellaiseksi, ettei se reagoi syvemmällä oleviin löytöihin.

 • Sisäänrakennettu mini-USB-portti

  Tehokkaan USB-portin kautta voi siirtää tallennetut tiedot AML Prosta tietokoneelle, ladata laitteelle uusimmat päivitykset ja kytkeä litium-akun laitteen virtalähteeksi.